Menu
Alkuun
- Bosgård tartar – 18
- Siikacrudo – 16
- Burrataa – 16
- Ruusukaalia ja valkosipulia – 15
- Tryffeliarancinit – 15
Väliin
- Kauden risotto – 13/23
Keskelle
- Dry aged valikoima – 15/100g
- Petit tender 180g – 30
- Iberico secreto 180g – 30
- Päivän leikkuu 180g – 39
- Taimenta ja purjoa – 32
- Sieniä ja kurpitsaa – 23
Lisäksi
- Frittiperunat – 4
- Tomaattia ja sipulia– 5
- Kurpitsaa ja fetaa – 5
- Punasikuria ja parmesania – 5
Lopuksi
- Tarte tatin kahdelle – 18
- Hasselpähkinä GelaTove – 11
- Pannacotta ja mustikkaa – 8
- Juusto – 7
MD Experience – 69
-
- Viikoittain vaihtuva kuuden ruokalajin menukokonaisuus. Sisältäen kolme jaettavaa alkuruokaa, välirisoton, pääruoan ja jälkiruoan.
Isänpäivä 9.11
Neljä ruokalajia — 49 €
+10 välirisotto
+25 dry aged -pääruoka (min. 2hlö)
+5 tarte tatin (min. 2hlö)
Myös á la carte saatavilla
Pöydät varattavissa klo 12–15, varausaika 2 tuntia.
Ilmoitathan varauksen yhteydessä mahdolliset allergiat ja ruokavaliot.