Menu
Alkuun
- Bosgård tartar – 18
- Siikacrudo – 16
- Mozzarellaa ja pistaasia – 15
- Keltajuurta ja Comtéa – 14
- Tryffeliarancinit – 15
Väliin
- Risotto – 13/23
Keskelle
- Dry aged valikoima – noin 15/100g
- Ulkofile 180g– 38
- Petit tender 180g – 30
- Grillattua nieriää – 30
- Haudutettua porkkanaa ja savuselleriä – 22
Lisäksi
- Tomaattia ja sipulia– 5
- Parmesanranskalaiset – 4
- Grillattua broccolinia ja osterikreemi – 6
- Vihersalaatti – 6
- Rapeaa polentaa ja pestoa – 5
Lopuksi
- Juustot – 12
- Tarte tatin kahdelle – 18
- Creme caramel – 11
- MD jäätelö – 6
- Arkit konvehti – 3
MD Experience – 69
-
- Viikoittain vaihtuva kuuden ruokalajin menukokonaisuus. Sisältäen kolme jaettavaa alkuruokaa, välirisoton, pääruoan ja jälkiruoan.