Menu

Menu

Alkuun

  • Bosgård tartar  –  18
  • Siikacrudo –  16
  • Burrataa –  16
  • Ruusukaalia ja valkosipulia –  15
  • Tryffeliarancinit –  15

Väliin

  • Kauden risotto –  13/23

Keskelle

  • Dry aged valikoima – 15/100g
  • Petit tender 180g – 30
  • Iberico secreto 180g – 30
  • Päivän leikkuu 180g –  39
  • Taimenta ja purjoa – 32
  • Sieniä ja kurpitsaa – 23

Lisäksi

  • Frittiperunat – 4
  • Tomaattia ja sipulia–  5
  • Kurpitsaa ja fetaa – 5
  • Punasikuria ja parmesania – 5

Lopuksi

  • Tarte tatin kahdelle –  18
  • Hasselpähkinä GelaTove –  11
  • Pannacotta ja mustikkaa  – 8
  • Juusto –  7

MD Experience – 69

    • Viikoittain vaihtuva kuuden ruokalajin menukokonaisuus. Sisältäen kolme jaettavaa alkuruokaa, välirisoton, pääruoan ja jälkiruoan.

 

Isänpäivä 9.11

Neljä ruokalajia — 49 €

+10 välirisotto

+25 dry aged -pääruoka (min. 2hlö)

+5 tarte tatin (min. 2hlö)

Myös á la carte saatavilla

Pöydät varattavissa klo 12–15, varausaika 2 tuntia.

 

Ilmoitathan varauksen yhteydessä mahdolliset allergiat ja ruokavaliot.