Menu

Menu

Alkuun

  • Bosgård tartar  –  18
  • Siikacrudo –  16
  • Mozzarellaa ja pistaasia –  15
  • Parsaa ja karhunlaukkaa –  15
  • Tryffeliarancinit –  15

Väliin

  • Risotto –  13/23

Keskelle

  • Dry aged valikoima – noin 15/100g
  • Ulkofile 180g–  38
  • Petit tender 180g – 30
  • Siikaa ja savuvoita – 30
  • Parsaa ja hollandaise – 22

Lisäksi

  • Tomaattia ja sipulia–  5
  • Parmesanperunat ja tryffelimajoneesia –  4
  • Grillattua broccolinia ja rakuunakreemi – 6
  • Vihersalaatti – 6
  • Rapeaa polentaa ja pestoa – 5

Lopuksi

  • Juustot –  12
  • Tarte tatin kahdelle –  18
  • GelaTove ja kirsikoita –  11
  • Arkit konvehti – 3

MD Experience – 69

    • Viikoittain vaihtuva kuuden ruokalajin menukokonaisuus. Sisältäen kolme jaettavaa alkuruokaa, välirisoton, pääruoan ja jälkiruoan.