Menu
Alkuun
- Bosgård tartar – 18
- Siikacrudo – 16
- Mozzarellaa ja pistaasia – 15
- Parsaa ja karhunlaukkaa – 15
- Tryffeliarancinit – 15
Väliin
- Risotto – 13/23
Keskelle
- Dry aged valikoima – noin 15/100g
- Ulkofile 180g– 38
- Petit tender 180g – 30
- Siikaa ja savuvoita – 30
- Parsaa ja hollandaise – 22
Lisäksi
- Tomaattia ja sipulia– 5
- Parmesanperunat ja tryffelimajoneesia – 4
- Grillattua broccolinia ja rakuunakreemi – 6
- Vihersalaatti – 6
- Rapeaa polentaa ja pestoa – 5
Lopuksi
- Juustot – 12
- Tarte tatin kahdelle – 18
- GelaTove ja kirsikoita – 11
- Arkit konvehti – 3
MD Experience – 69
-
- Viikoittain vaihtuva kuuden ruokalajin menukokonaisuus. Sisältäen kolme jaettavaa alkuruokaa, välirisoton, pääruoan ja jälkiruoan.