Skip to content
Menu
Alkuun
- Bosgård tartar – 18
- Siikacrudo – 16
- Mozzarellaa ja pistaasia – 15
- Parsaa ja karhunlaukkaa – 15
- Tryffeliarancinit – 15
Väliin
Keskelle
- Dry aged valikoima – noin 15/100g
- Ulkofile 180g– 38
- Petit tender 180g – 30
- Iberico pluma – 30
- Siikaa ja savuvoita – 30
- Parsaa ja hollandaise – 22
Lisäksi
- Tomaattia ja sipulia– 5
- Frittiperunat– 4
- Broccolinia – 6
- Punasikuria ja parmesania – 6
Lopuksi
- Juustot – 12
- Tarte tatin kahdelle – 18
- GelaTove ja kirsikoita – 11
MD Experience – 69
-
Viikoittain vaihtuva kuuden ruokalajin menukokonaisuus. Sisältäen kolme jaettavaa alkuruokaa, välirisoton, pääruoan ja jälkiruoan.